ArmeoSenso

Den nye sensorbaserede armtræningsløsning baseret på mange års klinisk erfaring fra Hocoma´s Armeo-serie og etablerede sensorteknologi.

ArmeoSenso er målrettet patienter med let til moderat nedsat overekstremitetsfunktion på grund af f.eks. en neurologisk, muskuloskeletal eller aldersrelateret lidelse. Den sensorbaserede løsning gør det muligt for patienten at træne specifikke øvelser med høj intensitet for effektivt at øge muskelstyrke, ledbevægelighed og koordination med det overordnede mål at forbedre funktionelle evner. Desuden kan ArmeoSenso hjælpe med at evaluere træningsprogression og funktionelle forbedringer igennem et behandlingsforløb.

Fordele ved ArmeoSenso:

Intensiv og motiverende armterapi

Gennem selvinitierede, aktive og gentagne armbevægelser i et 3D-arbejdsområde sikres patienten maximal intensitet og udbytte af træningen.

-Optimeret effektivitet og øget behandlingstid

Let at integrere i holdtræningsaktivitet og tilbyde patienten selvtræningsmulighed i terapeutfri tidsrum via særskilt patient log-in. 

-Alsidig og nem at bruge

Nem at indstille, tilpasse og betjene for både terapeut og patient og mange variationsmuligheder mht. træningsfokus, og opgavevalg (20 forskellige interaktive spil med forskellige terapimål)

-Kompakt og brugervenligt design

Mobil og bærbar med en intuitiv brugergrænseflade og arbejdsgang.

-Træning af gribefunktion

Et håndmodul gør det muligt for patienten at interagere med Augmented Performance Feedback og træne gribefunktionen.

-Valgfri armvægtstøtte – SaeboMAS mini

Muligt at tilvælge og integrere en bordmonteret mobil armvægtstøtte til justerbar dynamisk armstøtte og funktionel hjælp under øvelserne.

-Kan anvendes af både børn og voksne

Der er ingen alders- eller højdebegrænsninger; så længe sensorerne ikke rører hinanden og forståelsen af øvelserne er tilstrækkelig.