23/9- 25/09 2019

Mød os på AAL-Forum i Aarhus Kongrescenter fra d. 23-25 september hvor vores rehabiliterings-team udstiller Hocoma`s ”ArmeoTherapyConcept” til genoptræning af arm- og håndfunktion.

Kontakt os gerne for evt. møde eller demonstration af testudstyr.

Vi ser frem til at høre fra jer

29/9- 2/10 2019

Som vanligt deltager Intramedic teamet på ERS-kongressen, sammen med vores leverandører, så vi har mulighed for at vise et bredt udvalg af vores store portefølje indenfor der respiratoriske område.

Kongressen er i år fra 29. september til 2. oktober og i Madrid.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en aftale under kongressen, hvor vi sammen kan besøge vores leverandørers stande og se de nyeste udstyr og metoder.

Kontakt os gerne for evt. møde eller demonstration af testudstyr.

Vi ser frem til at høre fra jer

3/10- 4/10 2019

Mød os på landsymposiet i neonatalogi. Som vanligt har vi stand på det årlige landssymposium, og vi glæder os. Udover vores brede portefølje fra Kanmed med Babywarmer og Babybed, har vi i år en ny og meget brugervenlig aEEG monitor med. Du er meget velkommen forbi vores stand.

Kontakt os gerne for evt. møde eller demonstration af testudstyr.

Vi ser frem til at høre fra jer

11/11- 2019

Foreningen af Yngre Lungemedicinere afholder forskningsseminar på Odeon i Odense, mandag d. 11.

Intramedic støtter op med en stand, hvor du kan komme forbi og se et udvalg af vores mange udstyr og løsninger indenfor det respiratoriske område. Og måske blive inspireret og lære om de nye metoder og muligheder for lunge-diagnostik.

18/11- 21/11 2019

Intramedic vil også i år være tilstede ved det store Medica event i Düsseldorf, fra 18-21 november. Her vil du sammen med os kunne besøge vores mange leverandørers stande og opleve de nyeste udstyr og teknologier indenfor de fleste af vores produktområder.

Vi gentager blandt andet succesen fra sidste år, og arrangerer en fælles ”guidet”rundtur. Her besøger vi et bredt udvalg af vores samarbejdspartnere indenfor neuro-rehabilitering.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en aftale under kongressen samt høre mere om den fælles rundtur.